Cele mai ciudate CV-uri

Un candidat plin de zel a crezut ca va parea mai ingenios daca pune o poza cu un fotomodel dezbracat pe coperta CV-ului sau. Rezultatul? Persoana in cauza nu a primit jobul si, mai mult decat atat, a stat in somaj si in urmatorii patru ani.

Cineva care aplica pentru un post intr-o companie de software a mentionat la experienta faptul ca a facut parte din echipa Disney in perioada copilariei. Mai mult decat atat, ea a adaugat si o fotografie in care o portretiza pe celebra veverita Dale.

Un angajator a avut “onoarea”, la un moment dat, sa se afle fata-n fata cu un candidat caruia nu i-a fost jena sa mentioneze ca are o experienta bogata in industria filmelor pentru adulti, cu toate ca postul pentru care aplica nu avea nicio legatura cu asta.

Un caz mai fericit s-a petrecut in cazul unei persoane suficient de ingenioase incat sa-si tipareasca CV-ul pe ambalajul unei pizza, pe care a trimis-o apoi angajatorului. Dupa ce s-a infruptat din deliciosul produs, acesta din urma a hotarat ca acel candidat sa fie imediat angajat.

Pe langa CV-ul sau, o doamna care voia sa primeasca un post de receptionera a trimis angajatorului o caseta in care canta niste melodii. Partea si mai proasta era ca femeia respectiva era afona, cu toate ca ea avea o parere foarte buna despre talentul sau muzical. Concluzia? A fost respinsa, cu tot cu caseta.

Un CV foarte original a fost trimis printr-un… colet postal. Inauntru se gasea si o floare origami, alaturi de un bilet pe care se afla trecut mesajul ca trebuie citit neaparat. De indata ce l-a deschis, angajatorul caruia ii era destinat a realizat ca era vorba de un CV.

Un candidat din Anglia a trecut l-a trecut la rubrica Referinte (din cadrul CV-ului sau) pe Dumnezeu. Mai mult decat atat, persoana cu pricina nu a lasat niciun fel de date de contact, astfel incat angajatorii nu au putut sa dea de el si sa-i ceara un ajutor din partea… Celui de sus.

images

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s