Sfaturi pentru a fi fericit la locul de munca atunci cand stai peste program

Cei care muncesc 11 ore pe zi, fata de opt, au cu 200% mai multe sanse de a suferi de depresie. Daca te afli printre aceste persoane, exista cateva modalitati pentru a imbunatati calitatea timpului petrecut la birou, in limita in care acestea sunt permise de politica firmei:

-Fa-ti timp pentru a vorbi cu colegii. Socializarea stimuleaza starea de spirit si creste gradul de coeziune a grupului de lucru.

-Redecoreaza-ti spatiul personal. Fotografii de familie, mici obiecte decorative cu valoare emotionala, mobila de calitate, un scaun confortabil, toate acestea pot imbunatati starea de spirit.

-Ia-ti o planta. Potrivit unui studiu realizat pe un esantion de 450 de persoane, 69% dintre cele care detineau o planta erau „foarte fericite”.

-Asculta la casti muzica preferata. Este binecunoscut efectul muzicii in relaxare, ascultand muzica preferata poti diminua nivelul de stres si implicit, esti mai eficient. Muzica ascultata in casti poate fi o solutie buna si atunci cand lucrezi intr-un open-space.

Ce alte modalitati de evitare a stresului utilizati?

images

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s