Pagini Facebook utile pentru cariera ta

Facebook-ul iti poate oferi acces la oportunitati de cariera sau iti poate furniza informatii relevante pentru obtinerea unei cariere de succes.

Internship & Trainee Marathon Facebook Page

Aici gasesti majoritatea programelor de internship si trainee deschise de cele mai importante companii din Romania pe parcursului unui an. Cauta pe Facebook pagina Internship & Trainee Marathon http://www.facebook.com/RoInternship, da like paginii si vei primi in NewsFeed informatii despre programele active la care poti aplica.

Talent Network Facebook Page

Este dedicata exclusiv tinerilor talentati din Romania. Sub egida Talent Network  au loc cele mai provocatoare programe pentru tineri cu potential: Top Talents Romania, Career Innovation Week, Consulting Days, diferite programe de internship, trainee sau management trainee.

HiPo Facebook Page

Pagina este adresata studentilor, absolventilor si tinerilor profesionisti care se afla in cautarea unui job. Urmareste pagina http://www.facebook.com/www.hipo.ro

Angajatori de TOP Facebook Page

Aceasta este pagina de facebook a celui mai mare eveniment de cariera la nivel national. Da like paginii http://www.facebook.com/AngajatoriDeTop si afla informatii despre planurile de recrutare ale celor mai importante companii din Romania.

WetFeet Facebook Page

Reprezinta pagina internationala adresata studentilor si persoanelor in cautarea unui job. Postarile de aici contin trimiteri catre programe pentru care poti aplica si sfaturi despre prezentarea la interviul pentru obtinerea unui job.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s